Zážitkové maľovanie – „Zlatý dážď“ Maľba, špachtľa, zlatá farba, farby podľa vlastného výberu

SKU: N/A

37,00 

  • Popis
  • Ďalšie informácie

Popis

„Aj v jeseni si vieš nájsť čaro…napríklad čas pre seba…“


Možno práve ty si tou, ktorá zbožňuje šuchotanie padajúcich listov zo stromov, iná sa zas teší na zber jesenných plodov, ďalšia na príjemnejšie teploty. Nech je tomu už akokoľvek, užívať si treba každé ročné obdobie so všetkým, čo so sebou prináša.

K jeseni patria aj chvíle, kedy si namiesto osviežujúceho drinku dopraješ teplý čaj a aj čas tráviš viac so svojimi blízkymi, alebo len tak sama so sebou, napríklad ja na zážitkovom maľovaní!

Pozývame Vás na originálne strávený čas v skvelej spoločnosti so štetcom v ruke, pod vedením profesionálnych výtvarníkov!

V cene maľovania máte občerstvenie, vínko, plátno, stojany, farby, štetce, zástery a všetky pomôcky a profesionálne sprevádzanie maľovaním. Preto nepotrebujete nič, len prísť a o ostatné sa postaráme 🙂

Zážitkové maľovanie je úžasná psychohygiena, ktorá Vám dostane obe hemisféry do potrebného balansu a zaručene si oddýchnete a zrelaxujete!

Zážitkové maľovanie je vhodné pre začiatočníkov aj pre pokročilejších ne/umelcov :))

Tešíme sa na Vás!

V prípade záujmu je možné si doplatiť 8 EUR za väčší  obraz 50×40, stačí nás informovať emailom na LArt.artwork@gmail.com!

DÁTUM
06.11.2024
17:00 – 19:30
MIESTO
MONSTERS CAFE AND BAR, Rusovská cesta 54, 851 01 BA – Petržalka
CENA
37 € dospelí, 37 € deti

Ďalšie informácie

Typ lístka

Dieťa, Dospelý

Najbližšie zážitkové maľovania

Najbližšie zážitkové maľovania

Kontakt
0907 123 602
lart.artwork@gmail.com
O mne